Software bestellen

Software bestellen.

Veel uitgeverijen bieden de software die wij gebruiken, ook aan voor thuisgebruik. Deze pakketen kunt u dan rechtstreeks bij de uitgeverij bestellen.

Ambrasoft.

AmbraSoft Thuis is hét online programma waarmee uw kind thuis oefent met de lesstof van school. Op een leuke, speelse en uitdagende manier werken kinderen aan een stevige basis op het gebied van taal en rekenen. Dat kan op de pc, op de Mac en op een laptop.

Oefenen op het juiste niveau

AmbraSoft Thuis sluit naadloos aan bij de lesstof van de basisschool. Iedere oefeningenserie begint met een instaptoets, zodat uw kind altijd werkt op het juiste niveau. Daarnaast is het taalprogramma eenvoudig uit te breiden met gratis woordpakketten van alle taalmethodes in Nederland.

Betere prestaties, in samenwerking met Cito

De opgaven van AmbraSoft Thuis zijn ontwikkeld in samenwerking met Cito. De didactisch verantwoorde methode van het programma helpt uw kind bij het ontwikkelen van vaardigheden. En dát resulteert in betere prestaties.

Vorderingen bijhouden

U kunt eenvoudig kiezen welke vakgebieden u uw kind aanbiedt: taal, rekenen of taal én rekenen. Via een simpel rapport kunnen u en uw kind de resultaten en vorderingen bijhouden. Zo kunt u eventueel zelf nog bijsturen. Met AmbraSoft Thuis bent u altijd op de hoogte.

De Toppers van AmbraSoft

De digitale vriendjes Tom, Tamira en Robbie maken de oefeningen leuk én begrijpelijk. Zij staan uw kind bij met raad en daad tijdens het maken van sommen of taalvragen. Daarnaast biedt AmbraSoft Thuis toegang tot de populaire Taaltopper, de Tafeltopper en vanaf begin 2014 ook de Rekentopper. In deze leuke én spannende Toppers neemt uw kind het online op tegen scholieren uit het hele land.

Voor meer informatie, klik hier.

Schoolspot

Hoge kortingen op ICT bij schoolspot - voor alle ouders!

Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basis- en speciaal onderwijs. Ouders met een kind in het basisonderwijs kunnen hier met veel korting software, hardware, digitale leermiddelen en andere ICT-gerelateerde producten bestellen. Deze korting kan zelfs oplopen tot 90%! Dat willen wij jullie natuurlijk niet onthouden!

Hoe schoolspot zo'n hoge korting kan bieden? Door slimme overeenkomsten te sluiten met leveranciers. Daarnaast hebben basisscholen vaak al een gedeelte betaald voor thuisgebruik van bepaalde softwarepakketten, waardoor jullie kunnen profiteren van onderwijskorting op schoolspot.

Wat is er te koop op schoolspot.nl?

Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor software van bijvoorbeeld Microsoft, Adobe, McAfee en Symantec. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen. Er is keuze uit ruim 600 artikelen.

Gratis account aanmaken

Om bij schoolspot te kunnen bestellen, heb je een account nodig. Een account aanmaken doe je in enkele simpele stappen en is bovendien geheel gratis. Je ontvangt na de registratie een e-mail met je inloggegevens. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen.

Nog even de voordelen van schoolspot.nl op een rij!

· Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool en vrijblijvende aanmelding);

· Lage prijzen;

· Specifiek aanbod voor het (speciaal) basisonderwijs;

· Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt!).

Impressie

  • carrousel-009
  • carrousel-001
  • carrousel-002
  • carrousel-003
  • carrousel-004
  • carrousel-005
  • carrousel-006
  • carrousel-007
  • carrousel-008