• slide-1

  OBS de Carrousel

  Lokatie Kardinaal de Jong

 • slide-2

  OBS de Carrousel

  Lokatie Bizet

Welkom op onze website

Iedereen die onze school nog niet kent, kan aan de hand van deze website nader kennismaken met de school. Ouders, leerlingen en leerkrachten kunnen de website gebruiken om actuele informatie over de school te krijgen.

Op De Carrousel in Zevenaar kunt u het gehele jaar door uw zoon of dochter aanmelden. U kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen we niet alleen hoe we op school werken , maar laten we u het ook zien. Dan krijgt u meteen een idee hoe we werken en hoe de sfeer op onze school is.

Wilt u eerst schriftelijke informatie, dan hebben wij voor u een informatiepakket klaarliggen. Wanneer u uw kind aanmeldt, vult u een inschrijfformulier in. Aan de hand van dit formulier maken wij de aanmelding formeel. U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging, waarin we u ook aangeven wanneer uw zoon of dochter mag komen wennen.


Voor contactgegevens klikt u op de knop 'contactinfo' in de menubalk boven deze pagina.

Kindermarkt op OBS De Carrousel voor kindertehuis in Kenia

carrousel logoOp vrijdagmiddag 20 mei 2016 wordt op basisschool De Carrousel een grote kindermarkt gehouden. Er is voor bezoekers van alles te doen deze middag.

Kinderen van De Carrousel verkopen eigen spulletjes op het schoolplein. Sommige kinderen hebben zelf iets gemaakt om te verkopen op de markt. Er zijn springkussens, er is een kinderbingo, een dierenklas waar je dieren kunt aaien en knuffelen, kinderen kunnen zich laten schminken en er zijn allerlei leuke en bijzondere spellen om te doen. De talenten van De Carrousel zullen een optreden verzorgen tijdens een wervelende show.
Er rijdt een prachtige huifkar rond en natuurlijk is er ook van alles te eten, zoals poffertjes, een suikerspin ,lekkere broodjes en je kunt ook even smullen bij de ijskraam.
Dus een fantastisch programma dat jullie niet kunnen missen.
De opbrengst van deze middag gaat voor de helft naar het kindertehuis Diana Children’s Village in Kenia van de uit Zevenaar afkomstige Yvonne Matiba -ter Avest. De Carrousel ondersteunt al jaren dit kindertehuis. Op de kindermarkt staat een kraampje, waar opa en oma Ter Avest samen met kinderen en kleinkinderen meer informatie over dit tehuis kunnen geven.
De andere helft van de opbrengst zal besteed gaan worden voor de aanschaf van buitenspeelgoed voor de kinderen.
De organisatie is in handen van OBS De Carrousel in samenwerking met stichting Humanitas (KDV Maatjes –BSO Kleine Robbe en PSZ Zonnemaat.)

Iedereen is van harte welkom op dit gezellige familiefeest op 20 mei van 15.30 -17.30 uur op Basisschool De Carrousel, Kardinaal de Jongstraat 2 in Zevenaar.
zie ook het speciale kindermarkt Carrouselnieuws.

Hulp van ouders en oud-leerlingen op de middag is nog steeds van harte welkom !

Bekijk HIER het speciale Carrouselnieuws!

Impressie

 • carrousel-009
 • carrousel-001
 • carrousel-002
 • carrousel-003
 • carrousel-004
 • carrousel-005
 • carrousel-006
 • carrousel-007
 • carrousel-008